Маміни секрети "Тушкована капуста в мультиварці з м'ясом та грибами"

Маміни секрети "Тушкована капуста в мультиварці з м'ясом та грибами"

Інгредієнти:

  • 400 г м'яса,
  • 700 г білокачанної капусти,
  • 1 цибулина,
  • 1 морква,
  • 200 г печериць,
  • 2 зубки часнику,
  • 2 ст. ложки олії,
  • чорний мелений перець за смаком,
  • сіль за смаком,
  • 200 мл води.

  • Спосіб приготування:

    М'ясо оброби і поріж невеликими шматочками. Нашаткуй капусту. Наріж пластинками гриби. Цибулю поріж півкільцями. Моркву натри на крупній тертці. Подрібни часник.

    Вибери режим "Випічка", налий у мультиварку олію, трохи розігрій і обсмаж у ній цибулю, а потім додай гриби і смаж 10 хвилин.

    Додай у мультиварку м'ясо, моркву і обсмаж, помішуючи, ще 10 хвилин.

    Перемкни мультиварку в режим "Тушкування", додай капусту, спеції, посоли, влий воду і акуратно перемішай.

    Закрий кришку і готуй тушковану капусту в мультиварці 1 годину. Під час готування капусту двічі перемішай.

    Після сигналу мультиварки залиш капусту в режимі підігріву на 30 хвилин, потім перемішай і подавай.