Бабусині страви: "Омлет у мультиварці"

Бабусині страви: "Омлет у мультиварці"

Інгредієнти:

  • 4 яйця,
  • 3 картоплини,
  • 1 цибулина,
  • 1 болгарський перець,
  • пучок зелені,
  • 1 ст. ложка олії,
  • 1 лавровий лист,
  • чорний мелений перець за смаком,
  • сіль за смаком.

  • Спосіб приготування:

    Всі овочі помий і почисти. Картоплю поріж півкружечками, як для смаження. Цибулю поріж великими півкільцями. Болгарський перець поріж дрібною соломкою. Подрібни зелень.

    Вибери в мультиварці режим "Смажіння", 50 хвилин. Налий у мультиварку олію, закинь картоплю, лавровий лист, посоли й обсмаж 20 хвилин.

    Потім додай цибулю, перемішай і продовжуй смажити ще 15 хвилин, щоб цибуля підрум'янилася. Додай у мультиварку болгарський перець, перемішай і готуй іще 10 хвилин.

    Перемкни мультиварку в режим "Тушкування", 20 хвилин, посоли, поперчи і готуй овочі під кришкою.

    Розбий у миску яйця і збий їх виделкою. Залий яйцями тушковані овочі і акуратно перемішай. Накрий кришкою і залиш до кінця програми. Наприкінці омлет посип зеленню і подавай гарячим.