Маміни секрети "Запіканка з макаронів із м'ясним фаршем і овочами"

Маміни секрети "Запіканка з макаронів із м'ясним фаршем і овочами"

Інгредієнти:

  • 300 г м'ясного фаршу,
  • 200 г макаронів,
  • 200 г помідорів,
  • 300 г цвітної капусти,
  • 1 цибулина,
  • пучок зелені,
  • 100 г твердого сиру,
  • 1 яйце,
  • 2 ст. ложки олії,
  • 100 г вершків,
  • приправи,
    сіль і перець за смаком.

  • Спосіб приготування:

    Макарони відвари до напівготовності в підсоленій воді 5-7 хвилин.

    Цибулю поріж півкільцями і трохи обсмаж на олії, потім додай подрібнений часник, м'ясний фарш і, помішуючи, обсмаж 5-7 хвилин.

    Цвітну капусту розбери на суцвіття, пробланшуй у підсоленій воді 3 хвилини і злий воду. Помідори пробланшуй 1-2 хвилини, зніми шкірку і наріж кружечками. Подрібни зелень.

    Змішай вершки, яйце, сіль, спеції і трохи збий.

    На дно сотейника, змащене маслом, виклади шаром половину макаронів, потім фарш, залий частиною соусу. Потім поклади шар цвітної капусти, помідори, зелень. Посоли і поперчи. Зверху виклади макарони, що залишилися, полий соусом і посип тертим сиром.

    Запіканка з макаронів готується в духовці при температурі 180°С протягом 30 хвилин.