Інгредієнти:
сіль і перець за смаком.
Спосіб приготування:
Макарони відвари до напівготовності в підсоленій воді 5-7 хвилин.
Цибулю поріж півкільцями і трохи обсмаж на олії, потім додай подрібнений часник, м'ясний фарш і, помішуючи, обсмаж 5-7 хвилин.
Цвітну капусту розбери на суцвіття, пробланшуй у підсоленій воді 3 хвилини і злий воду. Помідори пробланшуй 1-2 хвилини, зніми шкірку і наріж кружечками. Подрібни зелень.
Змішай вершки, яйце, сіль, спеції і трохи збий.
На дно сотейника, змащене маслом, виклади шаром половину макаронів, потім фарш, залий частиною соусу. Потім поклади шар цвітної капусти, помідори, зелень. Посоли і поперчи. Зверху виклади макарони, що залишилися, полий соусом і посип тертим сиром.
Запіканка з макаронів готується в духовці при температурі 180°С протягом 30 хвилин.
















!["СКАБЄЄВА пояснила, що робив ЗЕЛЕНСЬКИЙ у Куп'янську [Пародія]" - Юрий ВЕЛИКИЙ (ВИДЕО)](https://static.spektrnews.in.ua/img/2025/12/2174/217416_48xx_.jpg)


