Бабусині страви: "Курка в йогуртовому соусі з часником"

Бабусині страви: "Курка в йогуртовому соусі з часником"

Інгредієнти:

  • Шматочки курки - 1 кг
  • Цибуля ріпчаста - 4 шт
  • Часник - 7 зубчиків
  • Натуральний йогурт - 250 г
  • Соль
  • Перец

  • Спосіб приготування:

    Шматочки курки помий, обсуши паперовим рушником і склади в миску. Наріж півкільцями цибулю і додай до курки, туди ж потри на тертці часник. Додай йогурт, сіль, перець, необхідні спеції.

    Добре перемішай курку і відправ в холодильник маринуватися на дві години. Можеш заготовити курку і залишити на ніч у маринаді.

    Переклади курку у форму для запікання і готуй в розігрітій до 180 градусів духовці не менше півгодини.