Маміни секрети "Гарбузове різотто"

Маміни секрети "Гарбузове різотто"

Інгредієнти:

  • 300 г гарбуза,
  • 100 г рису для різотто,
  • 1 цибулина,
  • 1 зубок часнику,
  • петрушка,
  • 50 г вершкового масла,
  • 50 г пармезану,
  • 0,5 л м'ясного бульйону,
  • 2 ст. ложки олії,
  • сіль за смаком.

  • Спосіб приготування:

    Гарбуз помий, очисти від шкірки і насіння і наріж дрібними кубиками.

    Цибулю, часник і зелень дрібно поріж. Спасеруй цибулю на олії , потім додай гарбуз і обсмаж його, помішуючи, 10-15 хвилин до м'якості.

    На сковороді розігрій вершкове масло, всип туди рис і прогрій його 2-3 хвилини. Невеликими частинами додавайте в рис гарячий бульйон. Готуй рис 15-20 хвилин.

    Переклади у сковороду з рисом обсмажений гарбуз, часник, зелень, перемішай і 2 хвилини потоми на повільному вогні. Посип тертим сиром, накрий кришкою і залиш настоятися 10-15 хвилин.