Маміни секрети "Курка в духовці"

Маміни секрети "Курка в духовці"

Інгредієнти:

  • курка - 1,5 кг
  • оливкова чи рослинна олія - 3-4 столові ложки
  • сіль - 1/2 чайної ложки
  • чорний мелений перець - 1/4 чайної ложки
  • паприка мелена - 1 чайна ложка
  • часник - 2 зубчики

  • Спосіб приготування:

    Курку промий, просуши серветкою, посоли і поперчи всередині і ззовні.

    Приготуй суміш з олії, меленої паприки та пропущеного через прес часнику. Натри цією сумішшю курку всередині і ззовні. Залиш при кімнатній температурі на дві години.

    Виклади курку на деко і запікай у духовці при 200 градусах до готовності. Щоб перевірити, чи готова курка, проткни її шпажкою, якщо сік прозорий - значить курка готова, а якщо каламутний або рожевий - ще ні.