"20 травня минули треті роковини з дня інавгурації президента України Володимира Зеленського" - Сергій Стадник

"20 травня минули треті роковини з дня інавгурації президента України Володимира Зеленського" - Сергій Стадник

Чому роковини, а не річниця - спитаєте ви? Тому що Україна опісля 5 років успіхів на міжнародній арені, реформ в багатьох галузях в державі, підняття авторитету України у світі ми отримали каденцію президента, який прийшов все це поламати та встановити нові порядки в країні. Йому було "какая разніца", якою мовою повинні спілкуватися українці, він не переймався про нашу армію, в час коронoвiрусу не турбувався про медичну систему. Він будував дороги і хотів, щоб його запам'ятали як президента, який будує дороги. Час, коли зрадники та підспівувачі Кремлю підняли голову (а при минулому президентові сиділи як миші і не висовувались) — вже в повний голос говорили про реванш проросійських сил. При Зеленському, а не при Порошенку.

Відбувався наступ на свободу слова, коли за критику влади могли відімкнути три проукраїнські телеканали, які не підспівували в унісон з пулом олігархічних телеканалів, яких зібрала навколо себе Банкова. Коли переслідували патріотів, а саме добровольців, волонтерів, політичних діячів - як того ж Петра Порошенка. Коли до влади замість компетентних та освічених політиків прийшли фотографи, шоумени, няньки, безробітні, гвалтівники, крадії пляшок пива та інші невігласи.

Які приймали закони, вигідні лише їм самим, а не українцям.

Коли українці жили від скандалу до скандалу, від зашквару до ще більш гучного зашквару як по наростаючій...

Адекватні люди тяжко-важко це все витримували, бо їм боліло і болить за Україну, яку паплюжив зелений гарант на увесь світ.

Хоча адептам Зе на все було "какая разніца". Складалось враження, що це не їх країна і вони тут в гостях, а не живуть тут.

Зеленський не вірив, що росія вторгнеться в нашу країну, він розраховував, що ми всі будемо святкувати майскіє та готувати шашлички. А сам Зе хотів зустріти росіян з холодцем та борщем.

Але він провтикав напад РФії і нічого не зробив, щоб країна краще підготувалась до цього сценарію, про шо трубили західні країни місяці, але декому було начхати.

Ну от ми маємо війну, криваву і можливо довгограючу, в якій кожен день гинуть люди, втрачають свої домівки, мільйони вже закордоном, а деякі вже не збираються повертатися додому.

Території, які були захоплені орками - вони не втрачені, ні, але на певний довгостроковий час нам ще не світять.

Трагедії в Бучі, Ірпені, Бородянці, блокада Маріуполя, цілеспрямоване руйнування заводу "Азовсталь" та полон його захисників на росії.

Я не знаю, що реально зробив хорошого Зеленський за весь час свого правління на посаді.

Може, ви назвете досягнення якісь, шановні друзі?