318 доба. Кожен день - день слави. Про майбутнє Росії

318 доба. Кожен день - день слави.  Про майбутнє Росії

1. Коли мене до 2014 року про щось в Україні питали росіяни, я відповідав максимально відверто. Коли вони питали після лютого 2014, відповідав вже вибірково, залежно від від співрозмовника, з різним ступенем нерозуміння, навіщо їм це. Після лютого 2022 приблизно місяць я намагався пояснювати тільки одне - чому вони повинні терміново забратися звідси. Зараз на все є одна відповідь - від..біться. Це 100% Вас всіх наше життя не повинно цікавити. Цікавтеся тим, що у Вас на болотах, там скоро буде ще цікавіше.

2. Так само було в ті роки і з моїм зацікавленням щодо подій, які відбувалися за поребриком: цікавило тільки те, що стосується безпеки нашої країни, особистої безпеки та безпеки бізнесу. Чи є там якесь культурне життя, чи хтось щось цікаве написав - після 2015 мій інтерес до цього остаточно зник. Навіть Крим у мене перестав гостро відчуватися. Зараз, і думаю мене зрозуміють, все інакше. Мене дуже цікавить майбутнє Росії. Бо це має значення і для нашого з Вами майбутнього. Від того, чим закінчиться ця війна, залежить, коли і як відбудеться війна майбутня.

3. У Росії є всього два сценарії на найближчі роки:

- транзит влади до чергового проміжного меншого злодія, якими були, скажімо, Керенський, Малєнков, Горбачов;

- повна деструкція державної системи, державного устрою, системи прав власності, ідеологічних основ, демілітаризація та зовнішнє управління.

4. Всі інші рішення є проміжними варіантами цих двох. І точно так, як Зеленський вимагав від країн Заходу щоденно санкцій проти Росії в перший період війни, так, як він і вся українська дипломатія весь рік волають про зброю, так ми всі, від Президента до громадянина, хто має колишніх знайомих та колишніх родичів в Росії або за її кордоном, маємо щоденно повторювати: "Карфаген повинен бути зруйнований". Росія не має права на існування.

5. Черговий рубіж проросійських сил у всьому світі сьогодні- перемир'я на лінії вогню. Наступний рубіж - перемир'я будь-якою ціною. Потім - на кордонах 24.02.2022. Потім - не чіпайте тільки "наш Крим". Але дуже скоро це буде звучати інакше - "Не можна заходити на канонічну територію Росії. Ми вже все зрозуміли. Самі розберемось з власними негідниками".

Ні. Саме це і є неможливим. Весь світ повинен домовитись: злодій повинен бути випалений разом з власним гніздом, деревом, на якому воно збудовано, лісом, в якому росте це дерево, болотом, яке оточує цей ліс, і ментальною пустелею в головах тих звірів, що живуть на цих болотах.

Красовицький щоденно