Бабусині страви: "Завитушки з бананами та малиною"

Бабусині страви: "Завитушки з бананами та малиною"

Інгредієнти:

  • Для тіста:
  • кефір: 1 л
  • борошно: 3-4 стак
  • дріжджі: 100 г
  • маргарин: 50 г
  • сіль: дрібка
  • цукор: 1 стак
  • ванілін: 1 пакет
  • вершкове масло для змащування
  • Для начинки та посипки:
  • банани;
    малина;
    цукрова пудра


  • Спосіб приготування:

    1. В теплий кефір додати дріжджі, сіль, цукор, ванілін. Перемішати до повного розчинення. Потім додати розтоплений маргарин та борошно. Замісити тісто.
    2. Тісто розділити на невеликі порції, розкачати в круглий пласт, посипати цукром, викласти порізані банани та малину, згорнути рулетом, потім порізати навпіл. Так повторити з усіма шматочками тіста.

    3. Викласти булочки на деко, змащене маслом, зрізом вниз. Випікати вироби тридцять хвилин в духовку, розігріту до 200 градусів. Готові булочки посипати пудрою.