"Важка ніч вже минула..." - Ірина Медушевская

"Важка ніч вже минула..." - Ірина Медушевская

Що ворог потрощив та знищив в Ізмаїлі та Рені нам не кажуть, сиділа на калідорі, скроліла стрічку вночі, дивні дописи читала, слова різні, а сенс однаковий - "пане Резніков, дякую вам за вашу роботу! Вона прийшлася на найважчий і найтемніший час і ви добре її робили. Дякую!" Я праильно розумію, шо найтяжчі часи для України вже позаду? О, ранковий єдиний марафон усе мені пояснив, скоріше радник ОП Сергій Лещенко, який в прямому етері наполягав який Рєзніков бомбезний, але ж втома дається йому в знаки, негайно треба відпочити! І тут диктора марафону мене здивувала запитанням до Серьожі - "а наші військові не втомилися? може їм також потрібен відпочинок, але ж вони на фронті усі дні як і Рєзніков в МО?" Радник ОП почав пітляти, казати якусь фігню, на кшталт як він 33 рази особисто був на фронті, а потім пригадав зіпсовану операцію з вагнеровцями напередодні війни, наполягаючи як це було тоді важливо, цю операцію злити, і як це нам зараз допомогло! Афігєть! Дикторка сама злякалася такого яскравого повороту, і швиденько закінчила цей блискучий дивертисмент Лещенка.

І я подумала: якщо після ганебного мародерства в МО під час війни громодяни України дякують міністру, то нащо я так нервую? В мене інших українців зараз немає, а рожеві окуляри я з них не зниму аж ніяк.

Ще Сергія Гайдая на Ютюбі послухала, я ж скеля, так він наполягав як важливо провести вибори зараз, бо так ми покажемо союзникам свою демократичність, а ті нам грошей нададуть! О как! Хоча зараз политична боротьба як на мене, знищить Україну скоріше, ніж зовнішний агресор!

Боротьба за власну владу і гроші, а не за незалежність Неньки - це хибний шлях. Хоча я намагаюся не звертати уваги на це ганебне явище, а роблю свою справу! Як можу! І ви робить, лупайте сю скалу, навіть свою смерть треба зустріти гідно та шляхетно!

Обіймаю, посполиті!

P.S. хочу усіх заспокоїти - ім'я министра МО нічого не змінить на фронті, на жаль, система стоїть як дубрава над водою - непохитно...