8 помилок, через які ти виглядаєш старшою

8 помилок, через які ти виглядаєш старшою

1. Ти не використовуєш праймер

Якщо ти коли-небудь робила ремонт, ти знаєш, що перед фарбуванням стіни обов'язково потрібно вирівняти, інакше фарба підкреслить навіть дрібні нерівності, непомітні оку до фарбування. Так само і з шкірою: мікроскопічні зморшки стають помітнішими, якщо нанести тональний крем. Уникнути цього допоможе нанесення праймера: він заповнить дрібні нерівності, і тональний засіб ляже ідеально.


2. Ти не фарбуєш брови
Навіть якщо ти не вискубуєш брови, а просто залишаєш їх в натуральному вигляді, вони виглядають блідими і тонкими, як ніби ти народилася в першій половині 20-го століття.

3. Ти вибираєш не свій відтінок тонального крему
Висвітлюючи обличчя, ти тільки акцентуєш наявність тонального крему і недоліків, які він покликаний замаскувати. Занадто темний тон теж додає віку, так як у літніх людей пігментація дійсно сильніша. Ідеальний варіант - крем не помітний на шкірі взагалі.

4. Ти фарбуєш волосся в один тон

Здорове, молоде та сильне волосся ніколи не бувають однотонним. Верхні пасма вигорають, деякі темніють, тобто навіть якщо не робити з волоссям взагалі нічого, воно ніколи не буде одного кольору. Відповідно, якщо ти фарбуєш волосся в один тон, це відразу перетворює його в неприродну масу, що нагадує перуку. Ну або навіває думку про те, що ти зафарбовувати сивину. І те, і інше додає тобі років.

5. Ти використовуєш рум'яна з блискітками
Так робили в 90-х, це час давно минув! Рум'янець, які молодить і освіжає обличчя, повинен бути ледь помітним і вже точно не привертати увагу своїм сяйвом. Кремові рум'яна - відмінний вибір.

6. Ти малюєш занадто широкі стрілки
Густі чорні лінії роблять очі запалими, що візуально старить тебе на кілька років. Любиш стрілки? Нехай вони будуть тонкими. Насилу малюєш рівну лінію? Віддавай перевагу олівцям і розтушовуй їх.

7. Ти вибираєш холодні відтінки
Дуже малій кількості дівчат дійсно йдуть холодні тони. Зазвичай це власниці натурального блондинистого волосся, світлої шкіри, світлих очей і світлих брів. Всім іншим холодні відтінки додають років, тоді як теплі, навпаки, молодять.

8. Твоє волосся однієї довжини
В принципі, немає нічого жахливого в рівній лінії зрізу, але, як не крути, це робить зачіску "важкої". А шари, філіровка і "рвані" кінці полегшують образ, роблять його молодшим.