8 травня - це ніяке не свято

8 травня - це ніяке не свято

Воно було святом. Точніше не святом, я нагадуванням. Нагадуванням про "ніколи знову"

Але ви цю шваль відкормили "ніжками буша", відмили, дали стати на ноги, терпіли її насмішки, а потім погрози, продовжуєте її годувати. То ж "ніколи знову" вже не актуальне, бо "знову" вже сталося.

9 травня - це тим більше не свято. Це вже давно не день перемоги, це щось середнє між якимось язичницьким святом племені, що сповідує карго-культ і днем виходу назовні всіх образ і комплексів гусні.

Цілий рік вони не можуть відповісти на запитання і чому саме полягає "вєлікая побєда" і чому вони живуть в лайні, маючи неймовірні запаси природніх ресурсів і майже монопольні ринки їх збуту... а потім їм показують дєдів на палках і танчики, типу: дивіться, всьо раді єтого. В єтом побєда.

Тому це "свято" стало обов'язковим невід'ємним і стало головним на болотах. Тому кожного року вони викопують і гвалтують дідів палками, проводячи некрофільські оргії, які не мають жодного сенсу, бо люди яких вони носять є ніким для них, це минуле, далеке минуле, яке ніхто з сьогодні живих не пам'ятає. І воно цінне лише з точки зору компенсації загальнонародних комплексів.

Ті, хто продовжує святкувати 9 травня в Україні, асоціюються з цим народом тєрпіл, яким потрібно компенсувати свою нікчемність викопуванням і гвалтуванням давніх родичів в якийсь визначений день року.

Підсумовуючи:

Часи згадувань і святкувань, пов'язаних з Другою світовою війною минули

Як минули дати, пов'язані з Першою світовою війною.

Не викопуйте дідів, яких ви не знали і на яких вам пох 364 дні в році, не уподібнюйтесь і не протиставляйте себе гусні, не грайте в її ігри з своїми датами.

Не живіть минулим.

В нас є свої, живі Герої, в нас є свій живий біль.

В нас буде своя перемога. Велика і справжня. От її ми і будемо відзначати.

Mason Lemberg