"А давайте я свою вам думку вискажу. Неприємну..." - Олександр Карпюк

"А давайте я свою вам думку вискажу. Неприємну..." - Олександр Карпюк

Про сторожа який не відкрив бомбосховище та наш нарід.

Цей сторож, який не відкрив бомбосховище, та керівництво яке не реагувало на скарги- це просто звичайний зріз нашого наріда. І більшість людей які в каментах мають свою думку по цьому- не дуже відрізняються ні від цього охоронця, ні від керівництва. А то моралізаторство яке люди ввалюють в фейсбук- то лише гіперкомпенсація, бо вони в аналогічних випадках будут робити так само.

Приведу приклад.

Проживав в комплексі, забудовником якого є доволі відомий забудовник Stolitsa Group. Комплекс на Осокорках.

Забудовник декілька вже років обіцяє встановити шлагбауми та закрити теріторію, на який машини паркують на головах. Неодноразово керівнику ЖЕКа повідомляли що проїхати по території комплекса неможливо, що багато конфліктів між жильцями, охорона не робить нічого щоб люди хочаб нормально паркувались.

Потім в комплексі сталась пожежа, і пожарна машина не могла доїхати до будівлі, де палала квартира.

Неодноразово акцентували увагу на тому, що якщо прилетить ракета в комплекс- то машини можуть просто загородити проїзд аварійним службам. І загинуть люди, яких можна б було врятувати.

Знаєте який результат? Похер.

Жильці як паркували машини де попало- так і паркують. ЖЕК як морозився від своїх обовʼязків - так і морозиться. Ну а Столиці Груп теж посрати на безпеку жильців.

І це не комунальна структура, це відома девелоперська компанія, за охорону платять конкурентні гроші, а жильці- не бідні люди. Але якщо і кинуті машини посеред комплекса- то це мерси, ауді та ленд ровери. Не бідні люди. Але на паркінг грошей немає.

Коли прилетить ракета- звісно Капітан Очевідність розповість нам хто винний, і що треба було робити. Але до цього моменту всім похер.

Ось такий середній зріз по нашому наріду. Тому не треба мені розповідати як в нас піклуються про безпеку.

І таких випадків під час війни я бачив багато.

Всім.

Похер.

Ось так.