А куди випарувалася монобільшість? Чи не було окрику Єрмака?

А куди випарувалася монобільшість? Чи не було окрику Єрмака?

Голова Верховної ради України товаріщь Стефанчук вважає, що у Верховній раді наразі немає 226 голосів за заборону Московської злочинної секти Кремлівського патріархату.

У зв'язку з чим у мене є декілька запитань:

1) а хіба Володимир Зеленський не заборонив Кремлівський патріархат минулого року? На власні очі бачив як придворна худоба дякувала йому за це.

2) а в чому проблема з голосами? Покажіть мені слугу народу, який/яка відмовляється підтримати товариша Зеленського в його рішучих прагенннях? Чи проблема в прагненнях товариша Зеленського?Коаліційний партнер патріот Бойко теж голосів підкине.

3) А навіщо у Верховній раді 226 голосів? Що це за маніпуляції рівня "ми тупі, а ви ще тупіші"? Хто сказав, що таке рішення має приймати Верховна рада? Чи в силових структур мало доказів організованого шпигунства, державної зради, кремлівської пропаганди, збору і передачі інформації з боку Кремлівської секти?

Зрештою, нічого не заважало товаришу Зеленському, всупереч Конституції звільняти

Голову КС, тому що він бандіт. Чого б не повторіть?

Після подібної уріни в очі прямо співчуваю вірянам секти стальних яєць, які намагаються препарувати в своїй голові, що товаріщ, який потурає існуванню масштабної агентурної мережі, яка займається ворожою пропагандою, збором інформації, наводить, вбиває українців під час Вітчизняної війни, що цей таваріщ хоч якось пов'язаний з патріотизмом і Перемогою.