А МОЖЕ ВОНИ ТАКИ ПРАВІ?

А МОЖЕ ВОНИ ТАКИ ПРАВІ?

Чотири квартири, три люксових автомобілі, 43126$ - на банківському рахунку, 3 млн. 870 тис грн і 420 тис $ готівки - все це згідно з декларацією за 2018 рік було нажито Оленою Шуляк багаторічною непосильною працею в будівельному бізнесі.

Людина небідна і повністю позбавлена комплексу скромності, пані Шуляк 15 жовтня 2019 року спровокувала перший скандал у Верховній Раді, з’явившись на люди з сумочкою Chanel Jumbo, яку журналісти, акредитовані в парламенті, оцінили в 7240$.

На фоні бізнес-леді Шуляк, Галина Третьякова виглядає не так потужно: 3 квартири, 2 автомобіля, 42,2 тис грн на банківських рахунках, 50 тис грн і 10 тис $ готівкою - всі ці статки згідно з декларацією за 2018 рік, пані Третьякова також непосильною працею нажила в страховому бізнесі.

Але насправді відмінності між вказаними персонажами несуттєві.

Значно важливішим є те, що їх об’єднує, а саме:

ЛЮБОВ ДО ГРОШЕЙ.

Знаходячись на посаді голови комітету Верховної Ради України. Галина Третьякова активно лобіює інтереси страхового бізнесу з якого вона прийшла в політику.

Українська Фелерація Убезпечення - об’єднання найбільших страхових компаній в нашій країні, яку вона до обрання народним депутатом України очолювала, кровно зацікавлене в запровадженні ЗАГАЛЬНООБОВ’ЯЗКОВОЇ державної накопичувальної пенсійної системи.

Галина Миколаівна розробила і активно проштовхувала відповідний законопроєкт, який приніс би очевидні дивіденти її колишнім бізнес-партнерам.

Але поки не судилося.

А ось її візаві виявилась більш успішною.

Розроблений Оленою Шуляк і підписаний 170 народними депутатами законопроєкт 5655, який надає фантастичні можливісті будівельним магнатам заробляти шалені гроші за наш з вами рахунок, Верховною Радою України було прийнято на минулому тижні.

Можна привітати пані Шуляк з цим очевидним успіхом і перемогою над українським народом і здоровим глуздом.

І тому, коли ви сьогодні обурюєтесь поведінкою пані Шуляк, яка влаштувала розбірки з пораненим бійцем ЗСУ Олегом Симирозом, то краще згадайте незлим тихим словом її колегу - Галину Третьякову, яка чітко і недвозначно висловила відношення зелених слуг до свого номінального господаря - українського народу.

І задумайтесь:

А МОЖЕ ВОНИ ТАКИ ПРАВІ?

Може ми з вами, дорогі українці, й справді неякісні діти свої батьків?

«Славних прадідів великих правнуки погані» - як писав Великий Кобзар?

Бо, погодьтеся, якісні виборці не могли б обрати цих

ЗЛОЯКІСНИХ ДЕПУТАТОК.

Лора Нагорняк