"А технологія "підсади клоуна" все така ж ефективна, не дивлячись на обставини" - Валерій Прозапас

"А технологія "підсади клоуна" все така ж ефективна, не дивлячись на обставини" - Валерій Прозапас

Якщо раніше захлинались сміхом від "а то путін нападьот?" та "просто подвіганія граніци армієй рф", то і тепер мало що змінилось, хіба що в ще більш примітивну жлобську сторону.

В хід пішли позитивні "сиві яйця" та інший сортирний йумор рівня "квартала", а вже як нарід радіє "жартам" про "Югу Луценко в окопі" або "буржуй привіз буржуйки" - це вже прямо перекликається з класичним "вчєра котов душилі-душилі".

Вже важко і повірити, що тут колись відбулась Революція Гідності, бо більшості гідність професійно ампутували калькою з російських технологій оскотинювання, раз на них досі є попит, і то чималий, якщо є орден Лисому, масове захоплення колективним Поворознюком та іншими вбогими фріками.

....................

Таке враження, що багато кому до умовного "сіньйор Буча" залишились лічені кроки, судячи з загального рівня інформаційної обслуги, яка явно отримала замовлення від контори Єрмака-Подоляка продовжувати задовольняти наймерзенніші смаки натовпу, аби той не став задавати питання про Чонгар, Херсон, Маріуполь та інші "шашликі".

Щоб знову не зависнути в стійлі малоросійства - нам потрібна Революція свідомості, і війна їй не поміха, навіть навпаки.