"А тепер - про трупожерів з Офісу президента" - Богдан Буткевич

"А тепер - про трупожерів з Офісу президента" - Богдан Буткевич

Чим далі, тим більше тактика рашистських виплодків буде нагадувати дії нацистів в 1944-1945 роках в плані обстрілів Лондону.

Тобто, суть вже не в тому, щоб попасти кудись конкретно. Тобто, формально ціль якась може бути - якась підстанція, корпус чогось. Але по великому рахунку - пофіг чи попаде.

Головне, щоб якомога більше людських жертв. Бо смисл - з одного боку, в тому, щоби бити по мирному населенню. Хай ніхто і ніде не відчуває себе у безпеці. Хай ніде і ніхто не зможе планувати майбутнє і нормально спати вночі. Хай всі здригаються від повітряної тривоги - від Харкова до Ужгороду - і гадають, кого сьогодні вб'є рашистська ракета. Хай всі виснажуються і починають тиск і на фронт, і на владу. Хай знову будуть біженці, хай ті, хто хотів повернутися, побояться приїхати і так далі.

Військовий смисл теж очевидний. Останні великі обстріли показали, що рашисти прагнули вразити наші аеродроми. Не вийшло нічого. Наші виставили ефективну конфігурацію ППО, тому ракети були використані намарно.

Ну, от вони вирішили спеціально вдарили просто по місту, по якому давно нічого не прилітало - аби куди, щоб з максимумом жертв. Щоби примусити нас рухати ППО і прикривати саме місто.

І щоб ми знову якесь ППО змущені були відтягти від кордонів та лінії фронту.

Ось вам коротке препарування логіки злочинців.

Тому всі мають розуміти. Нараз цивільне населення для рашистів - така ж бажана ціль, як і військовий склад. Тому коли їх мразоти-пропагандони вякають, що всі цілі уражені - то вони, уявіть, не брешуть. Кожен цивільний вбитий українець для них є бажаною ціллю.

Власне, нічого нового.

Безумно шкода загиблих і постраждалих львів'ян. Мої глибокі співчуття родичам тих, хто не пережив цю ніч.

Але що ж. У Лондоні від варварських бомбардувань ракетами "ФАУ" загинуло кілька тисяч людей за менше ніж рік.

І нічого - встояли і виграли. Нам прийдеться пройти той самий шлях.

Витримки всім і розуміння ситуації.

І наснаги лишатися в своїй країні. Яку ми не подаруємо цій підлій наволочі, скільки б ракет вони по нам не пускали.

Всі ж, думаю, пам'ятають як мерзотно позитивна блогерня подоляка розкручувала смерті людей в Києві 1 червня для атаки на Кличка?

Щоправда, ріденько обісралися. Але тему вирішили визнати перспективною.

І от, тепер те саме ці мразі роблять зі Львовом. Адже ходять вперті чутки, що Садового вони теж хочуть бортувати.

І ось - ловіть. Телеграм, контрольований, за чутками, пресершою єрмака Зарівною, починає накидати по факту трагедії у Львові.

Правда, ось ми читаємо свіжу заяву Козицького, керівника Львівської ОВА: "Поряд із львівським будинком, куди сьогодні вночі влучила російська ракета, є укриття, воно у належному стані і на момент тривоги було відкрито. Але з усього будинку в укритті перебувало лише п'ять осіб. Дуже шкода".

Нагадаю, Козицький - це вже призначенець Зеленського якщо що. Але у людини все ж вистачило совісті сказати правду.

Що ніяк не завадить єрмачні зараз знову розпочати використовувати смерті людей для атаки невгодних мерів.

Ось це перші ластівки інформкампанії, яку невдовзі понесе вся їх мережа телеграм-помийок. Ну, і позитивна блогерня позаписує відосиків в стилі "садовой, уході".

І Зеленський, напевно, знайде час в своєму напруженому графіку хрипанути про - не знаю, розлити каву за комірець львівському очільнику чи що там він придумає.

Ну, а на те, щоб звільнити свіжопризначену під Саміт НАТО керівницю АРМА, яка з російською агентурою брала участь в дискредитації України та Байдена - на це часу не буде, ви що. Людина працює, а ви тут, порохоскот клятий, під ногами валандаєтесь.

Отже, процес атаки на місцеве самоврядування на крові людей триває. Узурпація влади на смертях і крові. Хто там про "баригу на крові" розповідав, ммм?

Це настільки гидотно й мерзотно, що просто не вистачає слів.

Споглядайте й не мовчіть. Після війни ця гниль не має права лишитися біля керма. Ні за яких умов.

Кляті потвори.