"А тепер давайте по-чесному..." - Олег Шарп

"А тепер давайте по-чесному..." - Олег Шарп

Наразі Зеленський та його команда стверджують, що вони домовляються стосовно подальшої долі "Азову" - тобто, обміну.

Але щось мені підказує, що це черговий самообман, якщо не просто обман.

Розумієте, московські вбивці з самого початку декларували дві основні задачі вторгнення орди в Україну - так звані "демілітаризацію" та "денацифікацію". І якщо перше завдання можна у будь-яку мить оголосити виконаним (наприклад, "знищено мільйон бандерівських танків и мільярд нацистських літаків, але ми не винні, що Захід продовжує їх постачати"), то з другим просто засідка.

І от єдиний вихід для кремлівських пропагандистів бачу у тому, щоб прирівняти взяття у полон "азовців" до тієї самою пресловутої "денацифікації". Бо нічого іншого вони у цьому напрямі придумати не зможуть.

З судовими процесами, пропагандою, багаторічними строками у вироках тощо. Це те єдине, що вони здатні скормити своєму плебсу, який до нестями накрутили своєю пропагандою.

А тому обміну "азовців" у найближчий час я не очікую. На жаль.

⁉️ Які ж тоді перспективи? Перспектива одна - перемога. Тільки наша військова перемога надасть єдину можливість для визволення наших героїв. Всі інші - тиск міжнародного співтовариства, санкції, попередні домовленості - не мають жодних шансів на життя.

‼️Водночас, в умовах, що склались, я вважаю правильним кроком їх здачу у полон. "Азовці" своє завдання виконали і вони мають право на життя. А тому хай трошки потерплять - обов`язково настане час, коли ми їх зустрінемо як героїв. Бо вони цвіт України та її гордість. Все буде добре, все буде Україна!