А все-таки цікаво: про яких ботів Безумна постійно звинувачує Порошенка?

А все-таки цікаво: про яких ботів Безумна постійно звинувачує Порошенка?

Ні Порошенко, ні хтось із команди Порошенка ні разу не заявляв, що використовує ботів.

А от віце-прем'єр Зеленського Федоров заявляв. В 2019 році на радощах від перемоги, думаючи, що вони вхопили бога за бороду, він прямо виляпав: під час президентських виборів він створив сітку ботів з назвою "проект Зе!Люди" із тисяч людей і використовував їх для нападів на неугодні публікації ("важниє фейкі") проти Володимира Зеленського.

 - Раз пять-сємь іспользовалі ету сістєму.(с)


За це і посаду в Уряді отримав (а потім все провалив через свою некомпетентність давши ГРУ ГШ вкрасти дані мільйонів українців з "Дії", бо "ценность бєзопасності прєувілічівают").

А ще існують так звані "позитивні блогери".

Це вже стадо Подоляка.

 - "Вони, думаю, будуть публічно говорити про позитивні тренди у внутрішній політиці, а не просто хейтити"(с).

І прізвища ще тоді озвучили: недоумович, сіруня іванов і ще пару гівноїдів.

 - "Припустимо, Сергій Іванов працює з нами. Чому він не може цього робити?"

https://detector.media/.../2020-11-23-mykhaylo-podolyak.../

Є у Зеленського і більш дрібні ботоводи. Наприклад, нєкто "політтєхнолог" Дмітрій Раїмов. В 2018 він ще організовував курси кунілінгуса, а вже на виборах 2019 старші пацани загрібали всіх безштаньків «отбівать нєгатів» от Зеленського:

 - «Мы занимались кризисными коммуникациями. Нас пригласили джентльмены, которые очень хотели, чтобы поменялась власть и, можно сказать, сочувствовали кандидату Зеленскому. Это наши давние клиенты — украинские бизнесмены, абсолютно не связанные с политикой, но сильно пострадавшие от незаконных действий предыдущей власти [...]. Мы отбивали негатив от Зеленского в социальных сетях. У нас для этого есть все необходимые компетенции, команда и свои ботофермы, сетки публичных страниц, Тelegram-каналы и группы экспертов и блогеров», — рассказал Раимов.

Думаю, не треба пояснювати, що то за "джентльмени" і від якої бородатої нікчеми вони зверталися до цих майстрів зеленого кунілінгуса.

У зелених язик за зубами не тримається. Вони самі давним-давно вибовкали, що системно роками задурюють людям мізки. Роблять вони це через підконтрольні ЗМІ і ботів у мережі. Бачите "позітівного", знайте: перед вами з великою вирогідністю бот одного із цих негідників.

А між собою вони домовились верещати: "дєржи вора!!!".

Ну а я - один із тих, кого регулярно звинувачують, що він "бот Порошенка".

Та мені легко: я жодного разу не написав жодної думки на замовлення. Ніколи, ні разу, не отримав жодної копійки за це. Ні від Порошенка. Ні від когось із його команди. Ні від когось взагалі.

І я впевнений, більшість великих і малих дописувачів, хто топить за Пороха - теж. Декого з них знаю і пам'ятаю чому вони ставали активними блогерами, декого ні. Але це все люди, що спаялися на Майдані і в АТО, а не як ця банда трускавецьких голодранців, що в 2019 рвонули у владу як мухи на гівно. Люди, які бачили, де тоді був Порох, і що він робив. І робили все, щоб Україна тоді перемогла.

І особисто я пишу лише те, в що вірю.

А вірю я, що організована злочинна група ЗеКо має сидіти. І буде сидіти. Всі члени цієї ОЗУ, всі боси, всі бригадири і всі причетні до всього зла, що ці негідники утворили. Всі.

І якщо завтра виявиться, що Порох це не підтримує, то дуже легко побачите, як я перестав його підтримувати.

Джон Сміт