Афера століття

Афера століття

"Пора сваливать из этой страны" (с).

Все. Гниди прібарахлілісь.

Вони занурили у збитки держпідприємства (прибуткові за бариги).

Вони торгували державними посадами.

Вони навісили на нас сотні мільярдів нових боргів.

Вони нажились навіть на епідемії - маски вкрали і продали за кордон. І тепер у нас по 400 людей вмирає щодня, а вони вакцинацію навіть не почали (бо, як казав Міша Бродьский, привилися таємно ще в січні).

В 2019 відбулася змова. Нашу країну, яка в цей час вела війну, захопила мафія.

Це афера століття. Вони вкрали в нас вже не те, що сотні мільярдів, рахунок вже йде на ТРИЛЬЙОНИ гривень.

Бо Україна для них це - "ета страна".

"Ету страну" і ету "тупую біомассу"(с) треба грабувати і навіть внуків і праправнуків збагатити за її рахунок.

Вони мають бути відсторонені від влади.

Але після зміни влади в нас має бути чіткий план. Не тільки відсторонити їх, а ВСЕ оце організоване злочинне угрупування ми маємо відправити на нари.

Їхній Фунт це їхнє вразливе місце. Вони думали, що перепишуть на нього державу, а самі сховаються в тіні за його спиною. Але на всіх документах стоїть його підпис. Цього цінного свідка ми маємо захопити, і ні в якому разі не допустити його знищення у революційному угарі. Він має потрапити до нашого слідчого і за угоду з ним дати цінні покази НА ГЛАВ кланів мафії. Як змовлявся з ними на отих зустрічах на фото з попільничкою? На які хлібні посади призначав їхніх подільників? Яким чином разом ділили награбоване? Куди і на які рахунки в офшорах виводили і на яких підставних осіб записували? І так далі.

А потім притягнути Великих Босів. Ось це має стати нашою метою. Всіх цих хитрожопих потвор, які десятки років нас грабували і на своїх каналах втюхали нам цю гниду, завдяки чому за два роки у списку Форбс злетіли, наче шалені. Ілони Маски хуєві. А їхнє барахло включно з зомбоантенами і наташкою борщовий набір має бути конфісковане по рішенню Краматорського суду і піти на фінансування Армії, доріг і пенсій.

І щоб всі інші запам'ятали назавжди: це НАША країна, а не ніяка "ета страна".

Джон Сміт