"Бьідло-ЬІлітарність у всій красі" - Mason Lemberg

"Бьідло-ЬІлітарність у всій красі" - Mason Lemberg

Знову вся стрічка завалена фотками якоїсь пані, яка є прес-офіцером регіонального управління прикордонслужби.

Мене жодним чином не зачіпає її вигляд, її губи і навіть її фотки з Порішу. І різниця з послинею в Болгарії колосальна. Бо випадок послині в Болгарії демонструє справжнє ставлення Зеленського до країни. Ставлення в якому замість дій для досягнення перемоги реалізується піздьож і шкідництво.

Випадок же прес-офіцерки про інше. Ця історія про суспільні хвороби:

- про бьідло-ЬІлітарність у всій красі

Це коли дівчина Іванна -СЬКА, судячи з імені народжена десь в Галичині в україномовній сім'ї, називає себе ЬІванна -СКАЯ. Патаму шта она щітаєт, что входіт в визшую тусовку, а там всє разгарарівют на общєпанятнам.

І навіть війна, посада, сотні загиблих співслужбовців не здатні змінити це бьідляцтво.

Для чіткості: я не про російськомовних зараз кажу, не про мовне питання, а про обьідлячування і манкуртство, де об'єкт "думає", що вона є кимось більшим ніж тупа губата шмата.

- про корупцію

Це коли таку "інтелектуалку", яка постить примітивні відоси пра любофь рівня "дєвушка, єслі потушить солнце ви будітє асвєщать всєлєнную" (і щиро вірить що то про неї), влаштовують на посаду прес-офіцера у війську. Війську, яке віддає життя на війні.

І жоден Зеленський чи Порошенко (чи хто б там не був) не здатні це змінити, поки суспільство не буде на це реагувати і викорінювати такі речі, разом з тими, хто бере таких на службу.

Окреме питання про її шастання по закордонах. Але може бути, що вона не військовозобовязана (я не знаю).

- про неефективність тилового щурятництва на фоні війни.

Виявляється в нас є посади прес-офіцера регіональних підрозділів служб. Там штати є, люди працюють, можливо зірочки на погонах заробляють, можливо їм навіть ордени і медалі дають. А нахя?

В нас що прикордонна служба - це якийсь особливо комунікаційний орган, що їм прес-офіцери у кожному селі потрібні? Одного на всю структуру не вистачає?

- про злочинність тилового щурятництва на фоні війни

У нас тисячі військовослужбовців, в тому числі прикордонної служби, під час війни втратили кінцівки, здоров'я, потребують роботи, соціалізації, відчуття що вони потрібні країни. А той час на службу беруть губатих папікових шмат.

І це злочин.

От, власне й все. Але все ще 1/100000000 від злочину в призначенні такого посла в Болгарії. І найбільш гидотне, що ця губата має куди більші шанси вилетіти з роботи ніж посол в Болгарії.