"Білі польта строчат як на кінець світу!" - Ірина Медушевская

"Білі польта строчат як на кінець світу!" - Ірина Медушевская

І тільки Манюня сьогодні мені розповів як йому відірвало ногу. Ніхто не розповідав. Ні Вир, ні Скеля... Я сиділа поряд з ним і мовчала. Бо втратила слова. Від болю, від жаху, від того, що у ФБ зараз головне накинути на Юрія Луценка, нагадати за "кроваву баригу", захоплюватись "пунктами незламності" та святкувати ДН ЮВТ.

Білі польта строчат як на кінець світу! Та й ще сами себе коментують), бо кляті "комсомольці" та "порохоскот" - це їх єдине завдання на сьогодні. А чому не пишуть про аміачну угоду, чому не коментують підписаний президентом указ, який віддаляє нас від вступу в ЕС, бо нашим корупціонерам можна вже пожиттєво не звітувати про накалядоване при владі.

Не пишуть. Бо їм пофіг. Вони навіть не бачать, що при владі зараз хто завгодно, окрім професіоналів. Ці посадовці не системні фахівці, вони не розуміють, як працює держава, за енергетіку навіть не чули, але їм сухо і комфортно, тому що нарід звинувачує у всіх своїх негараздах ДЕТЕК, Порошенка, тепер вже і Луценка, так ржачно ж, а що насправді відбувається - то пазітівні блогери вже пояснили!

Ну, таке.... Наарахаміли...