"Більш-менш вже все зрозуміло" - Ірина Медушевская

"Більш-менш вже все зрозуміло" - Ірина Медушевская

Байден готується до своїх виборів. Шо він буде на них продавати? Саме так, мир в Україні, реформування НАТО, бо нагадав їм хто в хаті хозяїн, та й стабільність РФ зберіг, бо як чунгачангія впаде то її Китай покриє, а нащо то США? Україна мляво проведе контрнаступ без літаків та атакамсів, з великими втратами, тому її усадять за стіл переговорів... Це я так бачу.

Але ж і ОП готується до виборів. І шо продавати Зеленському? Мародерство своєї команди? Отой жах шо його депутати ВР накоїли? Ні, це ніяким чином не продасться! А ще й США будуть вимагати від Зеленського отой коломойській марафончик припинити, бо ж треба усім партіям надати можливость в тівілізорі побувати. Це ж логічно. От думаю вже три дні, нічого на думку не спадає. А сьогодні - бінго! Спічрайтер Зеленського пішов з козирів! ПОП! Ату його! Нарід підбадьорівся, я ж бачу! Порохоботів поки нема де перевішати, бо дерев не вистачає, не встигли висадити мульярд, бо війна ж, та й дороги не добудовані, і бруківку негайно треба міняти будь де - це святе!

Хід конгеніальний. Але ні. Не спрацює. Застаріла фішка. Не зіграє.

От і заскочили в халепу політтехнологи, хай їм грець! Бо навіть Притула вже не катить, бо заміряли рейтинги - відкусує той волонтер славетний навіть у самго Зеленського. Тож треба його прибрати, і знову стару пісню з кривавим баригою виконувати на біс. Стоп. Але ж на біс ніхто не викликав! Отожбо!

Патова сітуація. І на фронті наші ще не один оборонний рубіж чунгачанг не подолали, бо ті встигли набудувати 4-5 захисних споруд, поки союзники затримували нам постачання зброї...

Ну, щось мені навіть вже тривожно за слуг!:-)

Час покаже мала я рацію чи ні!