Інгредієнти:
1 ч. л чорного перцю
Спосіб приготування:
Перш за все готуємо звичайну яєчню.
Після цього обсмажуємо шматочки бекону на невеликій кількості оливкової олії до золотистої скоринки.
Тости готуємо самому, обсмаживши часточки хліба на сковорідці.
Беремо великий помідор, розрізаємо на дві частини. Порізані печериці та помідор кладемо на гриль і злегка підсмажуємо.
Тепер готуємо картопляний хеш-браун: В великій каструлі варимо нашу картоплю до повної готовності. Зливаємо воду, охолоджуємо картоплю і ставимо на одну ніч в холодильник.
На великій сковорідці розтоплюємо вершкове масло. Натираємо картоплю на тертці і додаємо його на сковорідку. Солимо та перчимо. Обсмажуємо картоплю з двох сторін до золотисто – коричневого кольору.
За бажанням можна сформувати невеличкі котлетки і приготувати за вище написаним рецептом.
При подачі беремо велику тарілку і починаємо сервувати наш англійський сніданок. Спочатку кладемо яєчню, потім обсмажений бекон. Біля бекону кладемо грильовані помідор та шампіньйони, тушену квасолю і тости. В кінці кладемо два шматочки хеш-брауна. Все посипаємо свіжою зеленню петрушки.