Бабусині страви: "Банановий пудинг"

Бабусині страви: "Банановий пудинг"

Інгредієнти:

  • 4 шт банана
  • 2 стакан збитих густих вершків
  • 200 г вашого улюбленого печива
  • 2 ч.л. лимонного соку
  • 1 шт пачка пудингу
  • 2 банки згущеного молока

  • Спосіб приготування:

    Пудинг розчиніть в склянці теплої води і проваріть 5 хвилин. Потім влийте в нього згущене молоко і помішуйте поки пудинг не стане однорідним. Поставте пудинг в холодильник і дайте йому застигнути.
    У прозору миску викладіть печиво. Зверху вилийте пудинг.
    Наступним шаром укладіть вершки. Довільно розмістіть трохи печива.
    Банани наріжте кільцями і укладіть поверх вершків. Банани збризніть лимонним соком, так вони не будуть темніти.
    Поставте пудинг в холодильник на кілька годин, і можете подавати до столу.