Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Свиину порізати на смужки.
2. Дрібно порізати цибулю.
3. Змішат свинину з цибулею.
4. Розігірти олію на сковорідці, викласти свинину з цибулею. Тушкувати під кришкою до готовності.
5. Розтопити вершкове масло. Додати борошно. Перемішати. Доливати маленькі порції води та вимішувати. Концистенція повинна стати, як у густого йогурту. Солимо.
6. Додаємо суміш в свинину і тушкуємо ще 5-7 хвилин. Солимо за смаком.
7. Молоду картоплю варимо до готовності. Зливаємо воду. Додаємо масло, кілька ложок сметани та дрібно порізаний кріп. Перемішуємо.
8. Викладаємо в тарілку картоплю та бефстроганов.