Бабусині страви: "Бефстроганов з молодою картоплею"

Бабусині страви: "Бефстроганов з молодою картоплею"

Інгредієнти:

  • свинина: 0,5 кг
  • цибуля: 2 шт
  • олія для смаження
  • масло вершкове: 25 г
  • борошно: 1 ст.л
  • сіль
  • гаряча вода
  • молода картопля
  • вершкове масло
  • кріп
  • сметана домашня

  • Спосіб приготування:

    1. Свиину порізати на смужки.
    2. Дрібно порізати цибулю.
    3. Змішат свинину з цибулею.
    4. Розігірти олію на сковорідці, викласти свинину з цибулею. Тушкувати під кришкою до готовності.
    5. Розтопити вершкове масло. Додати борошно. Перемішати. Доливати маленькі порції води та вимішувати. Концистенція повинна стати, як у густого йогурту. Солимо.

    6. Додаємо суміш в свинину і тушкуємо ще 5-7 хвилин. Солимо за смаком.
    7. Молоду картоплю варимо до готовності. Зливаємо воду. Додаємо масло, кілька ложок сметани та дрібно порізаний кріп. Перемішуємо.
    8. Викладаємо в тарілку картоплю та бефстроганов.