Бабусині страви: "Брюссельська капуста в часниковому соусі"

Бабусині страви: "Брюссельська капуста в часниковому соусі"

Інгредієнти:

  • 0,5 кг брюссельської капусти
  • 2 столові ложки оливкової оліїм
  • 2 зубчики часнику
  • мелений чорний перець, сіль - за смаком

  • Спосіб приготування:

    Капусту помити і порізати кожен качанчик на 2-4 частини подовжньо;

    Відварити в підсоленій воді протягом 5-10 хвилин на середньому вогні;

    Оливкова олія розігріти на сковороді, часник подрібнити і припустити в маслі 1 хвилину;

    Готову капусту відкинути на друшляк. Після того, як вся рідина стече заправити часниковим маслом, посолити і поперчити за смаком. Все перемішати і дати постояти 15 хвилин.

    Порада: у готову капусту можна додати сік половинки лимона. Виходить дуже смачно.