Бабусині страви: "Бульйон з брокколі та індичкою"

Бабусині страви: "Бульйон з брокколі та індичкою"

Інгредієнти:

  • вода - 4 л.
  • індича грудинка - 500 г.
  • оливкова олія - 30 г.
  • морква - 150 г.
  • кукурудза (консервована) - 150 г.
  • шампіньони - 150 г.
  • брюссельська капуста - 250 г.
  • цибуля - 150 г.
  • зелень до смаку
  • Сіль, перець, кмин, естрагон, лавровий листок

  • Спосіб приготування:

    В киплячу воду покласти індичатину, проварити 30-40 хв. разом з цілою головкою цибулі і лавровим листком.
    Тоді додати вимиту і розрізану навпіл (або ж цілу) брюссельську капусту, порізані гриби і варити ще 10 хв.
    Тим часом в сковорідці на оливковій олії потушити потерту моркву, додати її в суп. В кінці додати кукурудзу, спеції до смаку.
    Подавати з пастою або іншим макароном (в даному варіанті - цільнозернова паста).

    Калорії на 100 грам:
    21 ккал, 1 г. жирів, 2 г. білків, 1 г. вуглеводів
    + макарони/паста: 100 г. = +- 100 ккал.