Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Дріжджі розвести в 1 ст.л. цукру, 1ст.л. борошна та стакані теплохо молока та постаивти підходити.
2. Яйця розтерти з рештою цукру. Дадати ванільний цукор та маргарин.
3. Це влити в борошно.
4. Влити дріжджі і замісити тісто. Поставити підходити.
5. Розкачати в шар, товщиною в 5-7 мм, посипати цукром, родзинками і горіхами. Завернути як рулет і порізати на шматочки широною в пять см.
6. Одну частину защипати і поставити цією частинкою донизу булочки на деко, змазане маслом. Залишити на деякий час, щоб піідйшли.
7. Випікати про 180 градусах 25-30 хвилин. Готові булочки посипати цукровою пудрою.