Бабусині страви: "Буженина в мультиварці"

Бабусині страви: "Буженина в мультиварці"

Інгредієнти:

  • 1,2 кілограма м'якоті свинини
  • Адигейська сіль

  • Спосіб приготування:

    Крок перший. Ретельно натираємо свинину адигейською сіллю. Можна замість адигейської солі натерти м'ясо чорним перцем і звичайною сіллю, часником і скропити соком лимона або оцтом.

    Крок другий. Підготовлене м'ясо ставимо в холодильник на кілька годин маринуватися.

    Крок третій. Кладемо мариноване м'ясо в чашу мультиварки, накриваємо кришкою.

    Крок четвертий. Випікаємо пасхальну буженину в мультиварці в два цикли, в режимі * пиріг *, по одному циклу з кожного боку.

    Крок п'ятий. Також можна випікати буженину по півгодини з кожного боку в режимі * випічка * і дві години в режимі * томлення *.