Бабусині страви: "Часникове картопляне пюре"

Бабусині страви: "Часникове картопляне пюре"

Інгредієнти:

  • картопля: 800 г.
  • сіль за смаком
  • молоко: ½ склянки
  • часник: 3 зубчики
  • мускатний горіх: дрібка
  • зелень цибуля : ½ пучка
  • тертий сир: 50 г
  • вершкове масло: 2 ст. ложки

  • Спосіб приготування:

    Картоплю зварити у підсоленій воді. Приготувати соус: розтопити на сковороді 1 ст. ложку масла, обсмажити порізаний часник. Додати молоко та прогріти все разом 3-4 хв.
    З відвареної картопля зробити пюре, заправити маслом, соусом, додати порізану цибулю та сир, перемішати.