Бабусині страви: "Дієтичні рибні котлети"

Бабусині страви: "Дієтичні рибні котлети"

Інгредієнти:

  • 1 кг будь-якої перерахованої риби
  • 2 головки цибулі
  • 200 г хліба
  • 0,5 склянки молока
  • 1 ст. ложку борошна
  • 2 ст. ложки рослинної олії
  • сіль і перець за смаком

  • Спосіб приготування:

    Рибу на рибні котлети необхідно випатрати, вимити, відокремити від кісток і шкіри і пропустити через м'ясорубку або подрібнити в блендері.

    Цибулю дрібно порізати, обсмажити на сковорідці до золотистої скоринки і додати в рибний фарш. Булку на рибні котлети замочити в підігрітому молоці і коли розбухне віджати. Додати у фарш.

    Фарш посолити, поперчити, додати борошно. Сформувати рибні котлети і обсмажити або приготувати в пароварці. Можна також приготувати ці рибні котлети в духовці. Тоді їх потрібно попередньо злегка обсмажити на сковороді, а потім скласти в каструлю, залити рибним бульйоном і довести рибні котлети в духовці до готовності.