Бабусині страви: "Дієтичне пікадільо"

Бабусині страви: "Дієтичне пікадільо"

Пікадільо - це страва, що готується з м'ясного фаршу з овочами. Воно смачне і просте у приготуванні. Подавати пікадільо найкраще з коричневим рисом.
Інгредієнти:

  • 400-500 г яловичої вирізки
  • 1 стакан тонко нарізаної цибулі
  • 1 великий жовтий солодкий перець
  • 1 середня морква
  • 1 невеликий помідор
  • 1 великий червоний солодкий перець
  • 100 г зелених оливок без кісточки
  • 1 зубчик часнику, подрібнити
  • 2 столові ложки бальзамічного оцту
  • 50 г сухого білого вина
  • 1/8 ч.л. чорного перцю, 1/2 чайної ложки солі, 2 лаврових листа, 100 г Світлого Izumi

  • Спосіб приготування:

    Приготуйте фарш з яловичини;
    Солодкий перець потрібно очистити від насіння і нарізати тонкими скибочками. Морква нарізати також. Оливки порізати на колечка;
    Помідор, часник, вино, бальзамічний оцет, сіль і перець з'єднати і подрібнити в блендері;
    Глибоку посуд поставити на вогонь, нагріти в ній оливкове масло, викласти туди цибулю, моркву і перець. Загасити овочі 10 хвилин, додати соус з блендера, лавровий лист і фарш.
    Все ретельно перемішати і тушкувати під закритою кришкою на повільному вогні до готовності фаршу. Можна підсолити за смаком.
    З готового блюда лавровий лист видалити. На гарнір відварити бурий або довгозерний рис.