Пікадільо - це страва, що готується з м'ясного фаршу з овочами. Воно смачне і просте у приготуванні. Подавати пікадільо найкраще з коричневим рисом.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Приготуйте фарш з яловичини;
Солодкий перець потрібно очистити від насіння і нарізати тонкими скибочками. Морква нарізати також. Оливки порізати на колечка;
Помідор, часник, вино, бальзамічний оцет, сіль і перець з'єднати і подрібнити в блендері;
Глибоку посуд поставити на вогонь, нагріти в ній оливкове масло, викласти туди цибулю, моркву і перець. Загасити овочі 10 хвилин, додати соус з блендера, лавровий лист і фарш.
Все ретельно перемішати і тушкувати під закритою кришкою на повільному вогні до готовності фаршу. Можна підсолити за смаком.
З готового блюда лавровий лист видалити. На гарнір відварити бурий або довгозерний рис.