Бабусині страви: "Домашній хліб в мультиварці"

Бабусині страви: "Домашній хліб в мультиварці"

Інгредієнти:

  • 6 мультістаканов борошна
  • 160 мілілітрів молока
  • 200 мілілітрів води
  • Три столові ложки соняшникової олії
  • 1 столова ложка сухих дріжджів
  • 1 столова ложка крупної солі
  • Столова ложка цукру

  • Спосіб приготування:

    З'єднуємо дріжджі з борошном, вливаємо до них воду, молоко, ретельно все перемішуємо.
    Після цього додаємо в отриману масу цукор, сіль, замішуємо тісто. Даємо тісту постояти 20 хвилин, а потім знову його уминаємо.
    Змащуємо форму для випікання соняшниковою олією, ставимо її на одну хвилину в мультиварку на режим * підігрів *, виливаємо в неї приготоване тісто. Чекаємо близько години, щоб воно піднялося в формі для випікання.
    Тепер випікаємо тісто 60 хвилин в мультиварці в режимі * випічка *. Потім перевертаємо акуратно на іншу сторону хліб, випікаємо його ще 30 хвилин, ароматний хлібець готовий!
    Можна також робити хліб повністю на воді або на воді і двох столових ложок сухого молока.