Бабусині страви: "Домашня піца"

Бабусині страви: "Домашня піца"

Інгредієнти:

  • Для тіста:
  • вода: 0,5 л
  • рослинна олія: 75 г
  • цукор: 0,5 стак
  • сіль: 0,5 ч.л
  • дріжджі живі: 25 г
  • борошно: 750 г
  • Для начинки:
  • плавлений сир
  • гриби свіжі
  • шинка;
    кукурудза консервована;
    кетчуп;
    майонез;
    італійські трави


  • Спосіб приготування:

    1. Змішати всі інгредієти для тіста (крім дріжджів та борошна). Скипятити і нехай вистигнуть до температури парного молока.
    2. Розвести дріжджі.
    3. Замісити тісто.
    4. Тісто робимо заздалегідь.Ніч або день воно має простояти в холодильнику.
    5. Беремо шматочок тіста та розкочуємо його в пласке коло, щоб помістилось в форму. Змащуємо форму (краще, якщо вона силіконовоа) олією.
    6. Змазуємо тісто кетчупом та майонезом.
    7. Викладаємо гриби, шинку, посипаємо кукурудзою.
    8. Відправляємо в духовку на 10 хвилин.
    9. Тремо сир на тертці.
    10. Дістаємо піцу, що вже встигла схопитись, посипаємо сиром та травами і в духовку ще на 5-10 хвилин.