Гарбузовий мус володіємо ніжним повітряним смаком і пряним ароматом. Містить клітковину, білки і вуглеводи приблизно в рівній пропорції, практично не містить жирів. Час приготування даного десерту 20-30 хвилин.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Вимийте гарбуз, обсушіть. Наріжте на частини, очистіть від шкірки і наріжте на невеликі шматочки;
Відваріть шматочки гарбуза в киплячій воді до м'якості;
Остудіть гарбуз і подрібніть її блендером в пюре. Додайте до подрібненої гарбузі лимонну цедру і дрібку мускатного горіха;
Білки збийте в піну, поступово додаючи фруктозу;
З'єднайте збитий білок з гарбузом, акуратно перемішайте і розкладіть десерт по креманках. Готовий мус приберіть в холодильник.
Подавайте охолодженим. При бажанні, можна готовий десерт посипати меленою корицею, це додасть прянощі мусу.