Бабусині страви: "Гарнір макарони по-флотськи"

Бабусині страви: "Гарнір макарони по-флотськи"

Інгредієнти:

  • курка (філе): 350 г.
  • макарони: 200 г
  • морква: 1 шт.
  • цибуля ріпчаста: 1 шт.
  • зелена цибуля: пів пучка
  • селера (корінь) : 100 г
  • куркума: 1 ч. ложка
  • сіль, перець: за смаком

  • Спосіб приготування:

    Моркву натерти на тертці. Селеру та цибулю дрібно нарізати. Усі овочі потушкувати.

    Куряче філе нарізати соломкою, обсмажити. Додати овочі, куркуму, сіль та перець, перемішати. Тушкувати ще 5 хвилин.

    Макарони зварити, поєднати з куркою, перемішати. Перед подачею посипати зеленою цибулею.