Бабусині страви: Гарнір макаронні “котлети”

Бабусині страви: Гарнір макаронні “котлети”

Інгредієнти:

  • макарони: 300 г.
  • яйця: 2 шт.
  • сметана: 3 ст.л.
  • сіль, перець, зелень за смаком

  • Спосіб приготування:

    Макарони зварити. Яйця збити. Додати сіль, перець, порізану зелень і сметану, перемішати. Макарони злити, покласти в них яєчно-сметанну суміш та перемішати.
    Сформувати з макарон котлетки-гнізда (за допомогою виделки) та обсмажити з двох боків.

    ° Ця страва – простий спосіб використати макарони, що лишилися, наприклад, з вечора чи з обіду.

    ° Також можна додати тертий сир – це зробить макарони ще смачнішими, крім того, вони краще триматимуть форму, коли сир розплавиться.