Бабусині страви: "Глінтвейн «Ельфійка»"

Бабусині страви: "Глінтвейн «Ельфійка»"

Інгредієнти:

  • На 10-12 порцій:
  • Червоне столове вино – 2,25л.
  • Цукор – 250г
  • Лимон – 1шт
  • Гвоздика – 1 бутон
  • Щіпка кориці

  • Спосіб приготування:

    1. Розігріти вино у каструлі.
    2. Додати цукор, корицю, гвоздику, сік та цедру лимона.
    3. Довести суміш до кипіння помішуючи, але не кип’ятити.
    4. Зняти з вогню та дати настоятися 5-7 хвилин.
    5. Покласти на дно чашок кусочок лимону.
    6. Процідити та розлити готовий глінтвейн у чашки.