Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Ретельно промиваємо м'ясо і заливши його холодною водою ставимо варити. Знімаємо пінку, щоб бульйон був красивим і прозорим. Трошки солимо і додаємо перець, в кінці варіння можна буде це довести до смаку, але зараз найголовніше щоб м'ясо і все інше варилося в підсоленій і підперченій воді.
Цибулю і 2 картоплі натираємо на крупну тертку і кладемо в бульйон хвилин через 20.
Беремо помідори, видаляємо шкірку і нарізаємо кубиками, кладемо в наш суп.
Через 20 хв. кладемо крупно нарізану картоплю.
І відразу можна покласти дрібно нарізані стеблинки кропу, сам кріп, верхню його частину ми закинемо потім.
Коли картопля підійде до готовності, приблизно через 20 хв. додаємо в суп нарізаний соломкою червоний солодкий перець.
Так само додаємо аджику і гіркий перець.
Через 10 хвилин перевірте перець, він повинен вже зваритися, вимикаємо вогонь, засипаємо нарізаний кріп.
Туди ж нарізаний часник.
Закриваємо кришкою і залишаємо суп настоятися 10-15 хвилин.