Бабусині страви: "Гостренький суп з помідорчиками"

Бабусині страви: "Гостренький суп з помідорчиками"

Інгредієнти:

  • м'ясо - 300 гр.
  • картопля - 4 шт
  • цибуля - 1 шт.
  • помідори - 2 шт.
  • перець солодкий - 1 шт.
  • аджика - 1 ст.л.
  • перець гіркий - кілька шматочків
  • часник - 2-3 зубчики.
  • кріп
  • перець чорний
  • сіль

  • Спосіб приготування:

    Ретельно промиваємо м'ясо і заливши його холодною водою ставимо варити. Знімаємо пінку, щоб бульйон був красивим і прозорим. Трошки солимо і додаємо перець, в кінці варіння можна буде це довести до смаку, але зараз найголовніше щоб м'ясо і все інше варилося в підсоленій і підперченій воді.

    Цибулю і 2 картоплі натираємо на крупну тертку і кладемо в бульйон хвилин через 20.

    Беремо помідори, видаляємо шкірку і нарізаємо кубиками, кладемо в наш суп.
    Через 20 хв. кладемо крупно нарізану картоплю.
    І відразу можна покласти дрібно нарізані стеблинки кропу, сам кріп, верхню його частину ми закинемо потім.

    Коли картопля підійде до готовності, приблизно через 20 хв. додаємо в суп нарізаний соломкою червоний солодкий перець.
    Так само додаємо аджику і гіркий перець.
    Через 10 хвилин перевірте перець, він повинен вже зваритися, вимикаємо вогонь, засипаємо нарізаний кріп.
    Туди ж нарізаний часник.
    Закриваємо кришкою і залишаємо суп настоятися 10-15 хвилин.