Бабусині страви: "Гуляш в мультиварці"

Бабусині страви: "Гуляш в мультиварці"

Інгредієнти:

  • 700 г яловичої вирізки
  • 2 ст. л. борошна
  • 1 морквина
  • 4 ст. л. томатної пасти
  • 2 ст. яловичого бульйону
  • 3 ст. л. соняшникової олії
  • Перець
  • Сіль

  • Спосіб приготування:

    Яловичу вирізку ретельно миємо під проточною водою й обсушуємо. Якщо потрібно видалити зайвий жир, жилки і плівку. Нарізаємо м'ясо середніми кубиками.
    На дно мультиварки вливаємо 2 великі ложки соняшникової олії.
    М'ясо кладемо в каструлю.
    Включаємо режим «Випічка», закриваємо кришку мультиварки. Тривалість режиму повинна бути 20 хвилин.
    М'ясо потрібно обсмажити 8 хвилин, потім додаємо борошно, перемішуємо і смажимо ще 5 хвилин.

    Через цей час м'ясо перекладіть в іншу посудину. Режим мультиварки не вимикаємо. Вливаємо в каструлю 1 велику ложку соняшникової олії. Цибулю і моркву очищаємо. Цибулю нарізаємо дрібно, а моркву тремо на дрібній тертці. Кладемо овочі в каструлю і смажимо решту 7 хвилин. Кришка повинна бути закритою.
    Тепер у каструлю додати обсмажене м'ясо.
    Потім всипте перець, сіль, спеції за смаком, яловичий бульйон і томатну пасту.
    Всі інгредієнти перемішайте і включіть режим «Гасіння» на 1,5 години.
    Через це час гуляш буде готовий, а звуковий сигнал сповістить вас про це.