Інгредієнти:
Спосіб приготування:
З тіста розкатуємо тонкий коржик, скручуємо коржик в трубочку з обох сторін. Формуємо тісто у вигляді човника і викладаємо на посипане борошном деко.
Тісто змащуємо яйцем.
Сир сулугуні тремо на грубій тертці, змішуємо в мисці з 1 яйцем. Всю масу викладаємо на корж. Випікаємо в розігрітій до 200 ° C духовці приблизно 10 хвилин, поки хачапурі не підрум’яниться.
В середині хачапурі ножем формуємо заглиблення і вибиваємо туди сире яйце. Ставимо хачапурі в духовку ще на 5 хвилин. Уважно стежимо за часом, щоб яйце не затверділо.
Готове хачапурі дістаємо з духовки, кладемо зверху шматочок вершкового масла, і їмо негайно, відламуючи тісто і вмочуючи його в ніжну і соковиту начинку.