Бабусині страви: "Хрусткі міні-піци з беконом та брокколі"

Бабусині страви: "Хрусткі міні-піци з беконом та брокколі"

Інгредієнти:

  • 275 гр. листкового тіста
  • 350-400 гр. брокколі
  • 4-5 смужок бекону (копченої шинки)
  • 1 червону цибулину
  • 100 гр. сметани
  • 75 гр. тертого сиру для запікання
  • сіль, перець

  • Спосіб приготування:

    Духовку ставимо розігріватися до 200 градусів або 180 градусів з обдувом.
    Брокколі помити і нарізати маленькими шматочками. Якщо заморожена - попередньо відварити 3 хвилини.

    Бекон нарізати на невеликі шматочки / смужки. Сметану змішати з сіллю і перцем.

    Тісто розрізати на 8 частин. Кожну частину в серединці трохи притиснути / розплющити пальцями.
    Краї защипнути, вийдуть невеликі човники. Викласти їх на деко з пекарської папером.
    Кожну човник всередині змастити сметаною. Поверх викласти брокколі з беконом (і цибулею). Посипати тертим сиром.
    Броколі можна не солити, так як і сир і бекон уже досить солоні.
    Випікати приблизно 20 хвилин, до золотистого кольору.
    Швидко, ситно і не клопітно!