Бабусині страви: "Капуста в паніруванні"

Бабусині страви: "Капуста в паніруванні"

Капуста в паніруванні - смачна альтернатива звичній страві, новий спосіб зробити звичайну їжу ще смачнішою.
Інгредієнти:

  • капуста білокачанна (маленького розміру): 1-2 шт.
  • яйця: 2 шт.
  • часник, сухий базилік сіль і перець за смаком
  • панірувальні сухарі: ½ склянки

  • Спосіб приготування:

    Капусту розрізати на 4 частини, відварити до м’якості. Кожну частину порізати ще на 4 частини дольками (різати разом з качаном, щоб дольки не розпалися).
    Яйця збовтати зі спеціями виделкою. Капустяні сегменти занурити в яйце, потім за панірувати у сухарях і обсмажити до золотистого кольору з усіх боків.