Інгредієнти:
Спосіб приготування:
М'ясо порізати шматочками середньої величини.
У каструлю влити рослинне масло і покласти м'ясо, включити режим «смаження» на 20 хвилин.
Картоплю почистити і порізати середніми кубиками.
Часник дрібно порізати.
Моркву почистити і порізати півкільцями.
Цибулю порізати півкільцями.
Перець порізати маленькими кубиками.
Поки м'ясо присмажилося з усіх боків, стало рум'яне.
Кладемо в каструлю, картоплю, моркву, цибулю, перець, влити на дно 150 грам води і включити режим «гасіння» на 45 хвилин.
Порізати зелень.
Відкрити кришку мультиварки, жарке посолити, поперчити. Додати зелень і часник і включити мультиварку на той самий режим на 10 хвилин.
Спекотне подавати до столу в гарячому вигляді. Приємного апетиту!