Бабусині страви: "Картопля в шкарлупі"

Бабусині страви: "Картопля в шкарлупі"

Інгредієнти:

  • картопля (середня) - 10 шт
  • борошно пшеничне - 2 ст. л.
  • сіль - 1 ст. л.

  • Спосіб приготування:

    1. Картоплю добре помити. У мисці змішати борошно і сіль.
    2. Беремо картоплю, обов'язково мокру, і обвалюємо у борошняної суміші. Викладаємо на деко і ставимо запікати в духовку при температурі 180-190 градусів приблизно близько години, все залежить від розміру картоплі.

    3. Картопля виходить надзвичайно смачною. У твердій шкаралупі. Поїдається ложкою, можна зі сметаною, з маслом і т.д. Шкарлупка теж незвичайно смачна.