Бабусині страви: "Картопляні скибочки з гірчицею"

Бабусині страви: "Картопляні скибочки з гірчицею"

Інгредієнти:

  • Картопля (середня) - 5 шт
  • Гірчиця (французька) - 5 ч. л.
  • Часник (середній) - 1 зуб.
  • Олія рослинна - 2 ст. л.
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)
  • Орегано (сушений) - 2 ч. л.

  • Спосіб приготування:

    1. Картоплю вимити, очистити, нарізати скибочками і відварити протягом 3-5 хвилин.
    2. Дрібно нарізати часник. Змішавши решту інгредієнтів зробити маринад.

    3. Картоплю остудити. Перемішати з маринадом і залишити на 30-50 хвилин.
    4. Вогнетривку форму застелити папером для випічки і викласти картоплю в один шар.
    5. Запікати при 200 градусах до золотистої скоринки.