Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Очищену картоплю відваріть в киплячій підсоленій воді 5 хвилин, охолодіть і поріжте кружечками.
Броколі відваріть в киплячій воді 3 хвилини.
Гриби відваріть в підсоленій воді 7-10 хвилин і наріжте невеликими шматочками.
Копчений бекон поріжте невеликими шматочками.
Обсмажте гриби на рослинній олії 5-7 хвилин, додайте бекон, перемішайте і смажте ще 5 хвилин.
Сир натріть на крупній тертці.
Зелень петрушки вимийте, обсушіть, розберіть на листочки або дрібно поріжте.
Яйця збийте з молоком і сіллю до однорідності.
У змащену олією форму викладіть кружечки картоплі, посипте сиром, викладіть обсмажені з беконом гриби, посипте сиром, зверху викладіть броколі. Залийте запіканку збитими з молоком яйцями, посипте сиром, що залишився.
Запікайте страву в розігрітій до 180 °C духовці 40-50 хвилин