Бабусині страви: "Картопляний крем-суп з білими грибами"

Бабусині страви: "Картопляний крем-суп з білими грибами"

Інгредієнти:

  • 8 картоплин
  • 1 л молока
  • 2 цибулі
  • 3 часточки часнику
  • 20 гр вершкового масла
  • білі гриби
  • петрушка
  • мускатний горіх
  • чорний перець
  • сіль

  • Спосіб приготування:

    1. Очищену картоплю нарізаємо навпіл, кладемо до каструлі очищену цибулю і заливаємо молоком. Ставимо на вогонь, доводимо до кипіння, солимо, перчимо, додаємо щіпку мускатного горіха та зменшуємо вогонь. Варимо до повної готовності картоплі і закриваємо каструлю кришкою.
    2. Білі гриби нарізаємо маленькими шматочками та підсмажуємо на сковорідці.

    3. Вміст каструлі перемішуємо за допомогою блендера в пюре.
    4. Розливаємо супчик по тарілках, кладемо білі гриби, дрібно нарізаний часник та зелень петрушки.