Бабусині страви: "Картопляний омлет"

Бабусині страви: "Картопляний омлет"

Інгредієнти:

  • картопля - 1 кг,
  • цибуля - 1 шт.,
  • яйця - 6 шт.,
  • сіль - 1,5 ч. ложки,
  • оливкова олія - 6 ст. ложок

  • Спосіб приготування:

    Очищену картоплю і цибулю тонко поріжте.

    У великій сковороді на середньому вогні розігрійте 3 ст. ложки оливкової олії і обсмажте цибулю до прозорості. Зменшіть вогонь і додайте картоплю. Смажте ще 10-15 хвилин.

    Збийте яйця і додайте сіль. Обсмажені картоплю і цибулю додайте до яєць, перемішайте.

    На сковороді розігрійте оливкову олію, влийте масу з яєць і картоплі. Готуйте на слабкому вогні близько 7-10 хвилин. Потім накрийте сковороду тарілкою і переверніть омлет на тарілку, знову перекладіть омлет на сковороду, але вже верхньою стороною вниз. Готуйте ще 5 хвилин. Перед тим як різати на шматочки, остудіть 10 хвилин. За бажанням, прикрасьте зеленню.