Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Очищену картоплю і цибулю тонко поріжте.
У великій сковороді на середньому вогні розігрійте 3 ст. ложки оливкової олії і обсмажте цибулю до прозорості. Зменшіть вогонь і додайте картоплю. Смажте ще 10-15 хвилин.
Збийте яйця і додайте сіль. Обсмажені картоплю і цибулю додайте до яєць, перемішайте.
На сковороді розігрійте оливкову олію, влийте масу з яєць і картоплі. Готуйте на слабкому вогні близько 7-10 хвилин. Потім накрийте сковороду тарілкою і переверніть омлет на тарілку, знову перекладіть омлет на сковороду, але вже верхньою стороною вниз. Готуйте ще 5 хвилин. Перед тим як різати на шматочки, остудіть 10 хвилин. За бажанням, прикрасьте зеленню.